Mijn foto in een artikel!

Wanneer mensen gaan trouwen zoeken ze op internet naar alles wat er bij trouwen komt kijken. Ze zoeken naar een mooie locatie, naar een fotograaf, naar kleding, iedereen kent het wel.

Normaal komen mensen niet super snel op mijn site terecht, omdat ik niet betaald adverteer. Daarbij is mijn bereik op social media dusdanig klein dat het eigenlijk allemaal bekenden van mij zijn, of bekenden van bekenden. Mijn foto's blijven normaal dan ook in een erg kleine kring, mijn bereik komt niet ver.

Ik was dan ook blij verrast toen ik door het bruidspaar van deze foto dit bericht doorgestuurd kreeg! Hun (en dus mijn) foto is opgenomen in een artikel over trouwlocaties in Zwolle! Ik vond (en vind) het echt een onwijs mooi compliment, en gratis reclame is natuurlijk nooit mis haha! Helaas heeft het me geen extra naamsbekendheid opgeleverd, maar dat mag de trots niet drukken!